Livrarea Produselor

HomeStuff este un mic atelier de producție de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă. Toate produsele noastre au stocuri limitate și este posibil ca uneori stocurile pentru anumite produse să epuizeze rapid. În acest caz, ne este necesar un timp de producție înainte de vă putea expedia produsul pe care l-ați comandat. În cazul în care vă grăbiți foarte tare cu livrarea produsului comandat vă rugăm să verificați telefonic cu noi care este timpul de livrare.

Puteți ridica personal produsele comandate

- de la depozitul nostru din Str. Râurilor, nr. 3, Dărăști, Jud. ilfov (la ieșirea din Măgurele spre Dărăști)
- ridicarea personală a comenzilor se face numai cu programare telefonică în avans și numai pentru comenzile achitate în avans (cu card-ul online sau prin ordin de plată)
- programul de lucru de la depozit este de luni până vineri între orele 10-17
- în cazul în care ridicați personal produsele nu percepem costuri de livrare

Pentru livrări (oriunde în România), comanda dvs. va fi livrată:

- prin curier rapid în cazul coletelor mici, sub 5kg, costul livrării fiind de 19 lei
- prin curier rapid sau direct de către noi în cazul pieselor de mobilier (colete peste 5kg), costul ambalării și livrării produselor fiind de 99 lei

Pentru localitățile mai mici, care nu se află în aria de acoperire standard a serviciilor de curierat, este posibil ca livrarea să dureze mai mult, până la 7 zile.

În situații speciale (iarna, viscol, drumuri blocate etc.) precum și în perioadele mai aglomerate (Sărbători, Black Friday) sunt posibile întârzieri suplimentare la livrare.

 

ATENȚIE: Livrarea se face până la intrarea în imobil (până la intrarea în curte, în bloc, în vilă etc.). În special pentru produsele grele, vă rugăm să fiți pregătit(ă) cu oameni și materiale pentru preluare.