Birouri lemn masiv

Birouri HomeStuff din lemn masiv

Aici găsiți gama de birouri premium de la Homestuff, cu blat din lemn masiv de stejar, nuc sau cireș.

Design minimalist, cu finisaje de calitate superioară

Cu un design elegant și minimalist, un birou din lemn masiv este ușor de integrat în aproape orice combinație cu alte piese de mobilier deja existente, putând deveni piesa centrală, care va atrage toate privirile.

Confecționate din lemn masiv de calitate superioară

Blatul este confecționat din lemn masiv originar din România, și are o grosime de cca. 4 cm. Poți alege între mai multe esențe, variantele standard pe care le oferim fiind stejar, cireș și nuc. Picioarele sunt metalice, masive, având un design minimalist de inspirație scandinavă.

Alege una din cele trei dimensiuni standard sau personalizeaza-le!

Producem birouri din lemn masiv în atelierul nostru, în 3 dimensiuni standard: 120 x 60 cm; 140 x 70 cm și 160 x 70 cm.

Oferim și posibilitatea personalizării dimensiunilor conform cerințelor tale. Te rugăm să ne contactezi prin email sau telefon pentru o cotație de preț pentru acest birou, cu dimensiuni personalizate. Bineînțeles, personalizarea dimensiunilor înseamnă că vom produce biroul special pentru tine ceea ce presupune un timp de livrare și un preț posibil mai mare decât pentru produsele cu dimensiuni standard.

Produse HomeStuff originale, de serie mica, comercializate direct de producator

Aceste produse sunt fabricate de HOMESTUFF in serie mica si este comercializate direct de producator, nefiind disponibile in marile magazine de profil.